Spisesteder

Spis på Østerbro

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København.

Spisesteder på Østerbro

Her giver vi et par tips til Østerbros anbefalede restauranter, caféer og take -away spisesteder.

Ambassaden og Konsulatet

Ambassaden og Konsulatet er en frokostrestaurant på Østerbro, 300 meter fra Hotel Østerport. Til dig, som gerne vil nyde en god dansk frokost. Her er fokus på kvalitet, økologi og de bedste råvarer, som restauranten har fundet hos de lokale og økologiske producenter, som samtidig har fokus på dyrevelfærd.

Pixie

Du finder caféen i en sidegade til den travle forretningsgade, Østerbrogade. På Bopa Plads er der ro og stemning. Der er høje træer, og flere caféer har udendørsservering. Pixie har fået sit navn efter de gamle, små børnebøger. Her finder du en anderledes indrettet café med plasticting og borde i pangfarver. Stemningen er imødekommende og stedet perfekt til en hyggesnak over en øl eller en flaske vin, mens man nyder at kunne slappe af i godt selskab.

Gro Spiseri

Takket være overvintrende kål, jordbærplanter og standhaftige urter er tagfarmen på Østerbro fuld af liv året rundt. I løbet af vintersæson inviterer Gro Spiseri på hyggelige julemiddage på tagtoppen, hvor du kan tage del i en gastronomisk oplevelse, der er inspireret af juletraditioner, men samtidig forskellig fra de klassiske retter. Du kan også tage med til Gro's mandagshygge og prøve fem alternative versioner af de klassiske æbleskiver. Begge dele finder sted rundt om spiseriets langbord inde i det varme drivhus, hvorfra du samtidig kan nyde udsigten over tagfarmens vinterlandskab.

Souls

Eat like you give a fork' på den sunde (men lækre) veganske og glutenfrie café Souls i København. Hos Souls handler det om bæredygtighed og økologisk, vegansk og glutenfri mad - men ikke på den alt for sunde måde. Det er god kvalitet og lokale råvarer. Souls ligger på Melchiors Plads på Østerbro i København, og du kan få mad hele dagen. Morgenmad, brunch, frokost, aftensmad eller en kop kaffe. Alt fra pizza af boghvede, avocado smash og quinoa pandekager til ramen, burger, salater og raw kager. Du kan også bestille det som take-away.

Hos Fischer

Spis autentisk og simpel italiensk mad i det lille trattoria Hos Fischer på Østerbro i København. I 2007 åbnede David Fischer, der har arbejdet på en af de bedste restauranter i Rom, en lille, lokal italiensk restaurant i et tidligere værtshus, hvor spillemaskinerne stadig stod i hjørnet. Restauranten hedder Hos Fischer, og her serverer de italiensk mad på den afslappede måde. Maden bliver serveret på egetræsborde med et godt glas vin til at skylle det ned.

Book dit værelse i dag