Samarbejdspartner

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med Tivoli, Bakken, ZOO og mange flere, som giver vores gæster ekstra gode fordele.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Hotel Østerport har en række samarbejdspartnere, som er med til at gøre din oplevelse hos os til noget helt særligt. Vi tilbyder rabatter og andre fordele til Tivoli, Bakken, ZOO og mange flere. Oplevelser der danner minder for livet til dig og dine kære.

ZOO KØBENHAVN

Zoologisk Have har ligget på toppen af København i 161 år - haven holder åbent 365 dage om året og byder på nye overraskelser hver eneste måned - året rundt. Spring køen over i indgangen til ZOO, når du køber din billet hos os og få samtidig rabat på indgangsbilletterne. Spørg efter billetter i vores reception. Dit besøg i ZOO hjælper med at støtte dyrene og haven.

TIVOLI

Oplev TIVOLI og deres eventyrlige efterår og juleprogram 2021. Køb din entrebillet og dit turpas til TIVOLI i vores reception på Hotel Østerport og spar tid og penge. Herved kan du springe billetkøen over, så du hurtigere kan komme ind og nyde haven. Hør nærmere i vores reception, når du checker ind.

BAKKEN

Sjove forlystelser – slå dig løs i Bakkens 31 forlystelser. Fra rutchebaner og karuseller til biografer og spøgelseshuse. Nu har du muligheden for at lægge vejen forbi verdens ældste forlystelsespark, når du overnatter hos os. Der går tog lige til døren – S-togslinje C og Øresundstoget går helt til Klampenborg station fra Østerport station og herfra er der kun en kort gåtur. Bakken tilbyder gratis entre. Hør nærmere, når du checker ind i vores reception. Bakken holder åbent fredage, lørdage og søndage i efterårsferien 16- 24. oktober og i perioden 26. november til 22. december 2021 med et spændende og eventyrligt juleprogram.

Få den bedste pris. Book direkte på vores side.

RED SIGHTSEEING

Hop on - hop off. Oplev København fra første sal i de røde sightseing busser med open top. Du kan hoppe af og på ved alle de kendte seværdigheder hele dagen lang. Undervejs har du mulighed for at lytte med på spændende historier om København fra bussens audio guide system. Spørg i receptionen for billetter til special priser, når du overnatter hos os. OBS : Busserne kører ikke i øjeblikket! I henhold til nye Corona restriktioner har Red Sightseeing stoppet al buskørsel pt. Red Sightseeing har ikke på nuværende tidspunkt en dato for, hvornår de får mulighed for at starte op igen. På glædelig gensyn fra Red Sightseeing.

WOLT

Wolt levere mad - direkte til dig fra de lækreste restauranter i København. Alle restauranter er udvalgte, så der garanteres et højt niveau. Du kan følge din ordre hele vejen på din hotel telefon – helt fra tilberedelse i restauranten til levering i receptionen - du er konstant opdateret. Vi kan derfor tilbyde vores gæster at få leveret mad fra 400 special udvalgte restauranter direkte til hotellets reception og først betale ved check ud. Simple and easy - velbekomme.

AMBASSADEN OG KONSULATET

Til dig, som gerne vil nyde en god dansk frokost. Lokal frokost restaurant - blot 300 meter fra Hotel Østerport. Her er fokus på kvalitet, økologi og de bedste råvarer, som restauranten har fundet hos de lokale og økologiske producenter, som samtidig har fokus på dyrevelfærd. Her er kræset for hver en detalje – en dansk traditionel frokost med et strejf af nytænkning på den fineste måde. Kan varmt anbefales fra vores gæster og hotellets personale. I kan reservere bord i vores reception og glæde jer til en lille overraskelse ved jeres ankomst på Ambassaden og Konsulatet – uden beregning.

WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN

Oplev Wallmans spektakulære 6 stjernet dinnerparty i cirkusbygningen i København. Du vil opleve et brag af en fest, som byder på en lækker middag og et fantastisk show fyldt med latter, spænding og overraskelser. Imellem shownumrene er der pauser og tid til at hyggesnakke. Slut dit dinner party af med drinks og hyggelig loungemusik. Show, 4 retters menu og natklub – alt under ét tag. Kontakt os for et samlet tilbud med underholdning og overnatning på: tlf. 70124646 eller på booking@hotelosterport.com

Få den bedste pris. Book direkte på vores side.

SPØRGSMÅL?