Opdagelse

GÅ PÅ OPDAGELSE PÅ ØSTERBRO

Familievenlige Østerbro mellem stranden og city

DET KAN DU LAVE

Oplevelser i København

OPDAGELSE

Attraktioner og meget mere

SPIS PÅ ØSTERBRO

Madoplevelser

Fælledparken

Fælledparken er for alle og er meget populær. Du kan både slappe af og nyde omgivelserne eller deltage i nogle af de mange fysiske aktiviteter. Løb en tur på løbestien, spil boldspil eller luft hunden i hundegården. Der bliver også leget i Tårnlegepladsen, trafiklegepladsen og solbadet.

Svanemøllestranden

Svanemøllestranden er en 4.000 kvm. sandstrand med en lang mole ud til vandet. Badestranden kom til i 2010 og har siden da været en favorit lokation for både lokale og rejsende udefra.

Øbro - Hallen og Øbro Kurbad

I det københavnske område Østerbro finder du svømmehallen og kurbadet i Øbro-Hallen.

AIRTRIX

I nærheden at Hotel Østerport finder du også Airtrix trampolin og klatrepark. Det er en af de bedste og største trampolin parker i Europa. Her finder du utallige aktiviteter som ninja-warrior og dodgeball. Du finder også performance trampoliner, parkour og interactive game-zone. Og meget mere.

Gå på opdagelse i København. Book dit værelse i dag.

Den Frie Udstillingsbygning

Den Frie Udstillingsbygning er et must see i København for alle interesserede i kunst og arkitektur.

Kastellet

Kastellet i København blev anlagt i 1626 af Kong Christian 4. Senere blev det kraftigt udbygget på foranledning af Kong Frederik 3., der indforskrev den hollandske fæstningsekspert Henrik Ryse.

Zoologisk Museum

Zoologisk Museum i København byder på dyreliv fra fortid til nutid. Find dyr fra Danmark og hele verden. Lige fra mammutter og moskusokser til hvaler og hvalrosser. Du kan også besøge Naturhistorisk Laboratorium, hvor du kan føle og røre ved skeletter og dyr.

Parken Stadion

Parken bruges både af det danske fodboldlandshold og FC København. Derudover bruges parken også til store begivenheder, større sportsevents og koncerter. Der er altid liv i parken.

Søerne

Søerne er for alle. Lige fra spadserende kærestepar og svedende motionister til børn, der fodrer ænder og cafégæster. Der er mange muligheder ved søerne.

Er du klar til at opleve København? Book dit værelse i dag.