Møde

  • MØDELOKALE

    Afhold dit næste møde i omgivelser med et hint af Orient Expressen

VORES MØDELOKALE

Vores mødelokale på 68 kvadratmeter er netop blevet renoveret under inspiration af Orient Expressen med smukke væg- og loftslamper og komfortable mødestole, der fylder rummet med en varm atmosfære.

FORPLEJNING

Du kan brygge kaffe af høj kvalitet på vores Nespresso-maskine med to bryggehoveder. På den måde undgår du kø ved maskinen. Kaffe, te og vand, skriveblokke og kuglepenne er tilgængeligt i mødelokalet. Efter anmodning kan tilbuddene udvides med snacks, frokost og middag. Det er desuden muligt at kombinere mødet med en overnatning på hotellet som en del af vores møde-tilbud. Sammen laver vi et program, der er skræddersyet til dine behov for mødet.

PAUSER

Mødelokalet ligger i stueetagen overfor et af vores mange loungeområde og inkluderer en lille udendørs gård i forlængelse af mødelokalet. Her kan du slappe af og nyde vejret, når det er godt.

MØDER & CORONA RETNINGSLINJER

Især nu, hvor så mange medarbejdere ikke går på kontoret og arbejder hjemmefra - Især nu, hvor mange konsultationer finder sted eksternt ved hjælp af digitale midler, er det helt sikkert NU, at et møde på et inspirerende sted uden for kontorets vægge er af merværdi.

“Gennem mere end 2 år har jeg brugt Hotel Østerport som en del af mit faste ‘kontor’, og jeg har flere gange brugt konferencefaciliteterne.”
Niels Moestrup
Konsulent og Coach.

BOOK ET MØDE

I samråd sammensætter vi et program, der er skræddersyet til dit næste møde. Du kan skrive til os ved hjælp af nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage med den rette løsning til dig.