Hotellet

PRISVENLIGT HOTEL I KØBENHAVN

Få de bedste priser ved at booke direkte på siden

OM HOTELLET

Hotel Østerport er et besøg værd – det er prisvenligt, har en central placering i hjertet af Østerbro, ligger lige over for togstationen, og når du ankommer, er vi klar til at hjælpe og guide dig gennem dit ophold. Receptionen er åben døgnet rundt, og god service er en central del af hotellets filosofi. Hotellet er for nyligt blevet renoveret og fremstår i enkel, nordisk stil med materialer af træ og rolige farver på væggene. Vi har værelser for enhver smag, og til trods for den tætte beliggenhed ud mod togskinnerne, kan vi tilbyde mere fredelige omgivelser på hotellets anden side. Spørg til de forskellige muligheder når du booker dit værelse, eller ring til os og vi hjælper dig med at vælge det rigtige for dig. På Hotel Østerport bor du i hjertet af Østerbro. Mange turistattraktioner i København ligger i gåafstand fra hotellet og inkluderer blandt andet Søerne, Kastellet, ambassaderne og andre kulturelle og historiske seværdigheder.

HOTEL I CENTRUM AF KØBENHAVN

Du finder altid vores bedste pris for et værelse her på siden.

FACILITETER OG SERVICES

Som gæst hos os, kan du benytte dig af vores faciliteter og opleve en række fordele ved at bo hos os.

Gratis Wi-Fi

Vi tilbyder gratis Wi-Fi i alle værelser og alle offentlige områder.

Food delivery

Vi tilbyder dig Food Delivery - Room Service fra 400 spisesteder via Wolt appen på din Manet smartphone. Du betaler først regningen, når du chekker ud.

Smart TV med Google Chromecast

Alle værelser har Smart TV med Google Chromecast, der giver adgang til Netflix, HBO og andre streamingtjenester, samt danske og internationale TV kanaler.

Rensetøj

Muligt i specifikke tidsrum mod betaling. Spørg i receptionen

Manet Smartphones

Alle værelser har Manet Smartphone , så du kan ringe gratis til hele verdenen, samt tilbyder vi ubegrænset data under dit ophold.

Lej en cykel

Lej en cykel i receptionen for DKK. 155 kr. pr. dag pr. cykel og kør på udflugt i hjertet af København.

Turist Guide

Manet smartphones indeholder en turisguide, som gør det lettere for dig at planlægge dit ophold i København. Du har også mulighed for at låne Manet Smartphones med ud i byen mod betaling af et mindre gebyr. Så er du klar til at blive guided til nye og spændende oplevelser i København .

Baggage opbevaring

Sæt bagagen i vores bagagerum, hvis De ankommer før, værelset er klart eller har behov for opbevaring af det efter check ud.

Book dit værelse i dag

HISTORIEN

Hotellets historie går helt tilbage til tiden efter 2. Verdenskrig. Den entreprenante erhvervsmand Henrik Tholstrup havde erfaret, at der manglede hotelkapacitet i København. Den oprindeligt uddannede mejerist købte derfor de eksisterende militærbarakker, der blev brugt som nødhotel af de allierede, og grundlagde i 1947 Hotel Østerport. Dengang hed adressen Østerbrogade, men vejens navn blev i 1962 ændret til Oslo Plads. I de glade 60’ere var Hotel Østerport at betragte som lidt af et in-sted, hvor folk tog hen for at more sig, drikke øl, feste med venner og bekendte for derefter at nyde godt af hotellets gode togforbindelser. I 1981 åbnede den legendariske danske kok Erwin Lauterbach Restaurant Saison på Hotel Østerport. I otte år tryllebandt han sine spisende gæster med sin fransk-inspirerede cuisine. Heriblandt nogle af samtidens største malere, såsom Jørgen Nash, som han i enkelte tilfælde tilbød et måltid for et kunstværk. Hotellet har i tidens løb gennemgået flere store om- og tilbygninger. Blandt andet i 1955 og senest i 2019 blev den nuværende lobby indviet og taget i brug i forbindelse med en gennemrenovering af hotellet.

FIND OS

Oslo Pl. 5, 2100 København

KONTAKT OS

Ring, send en mail eller kom forbi

FAQ

Answers to common questions.

Bo centralt i København. Book dit værelse i dag.

FAQ

Hvad koster morgenmad og hvad består den af ?
Morgenmads buffet serveres fra kl. 06.30 -10.00 på hverdage og fra 07.30 -11.30 lørdag og søndag. Prisen er DKK 125 for voksne og DKK 75 for børn. Børn under 3 år er gratis. Vi tilbyder en continental morgenbuffet bestående af scrambled eggs, hård og bløkogte æg, bacon og pølser og et udvalg af morgenmadsprodukter som rundstykker, franskbrød, marmelade, yoghurt, med müsli, havregryn og cornflakes, pandekager, croissant, oste og pålæg samt tomater, agurk og frugt.
Er der parkerings muligheder
Hotel Østerport har ikke egen parkering. Der er dog gode muligheder for at parkere tæt på hotellet i gaderne omkring hotellet.
Jeg har reserveret igennem en anden hjemmeside, hvordan annullere jeg ?
Du bliver i så fald nødt til at gå ind på den hjemmeside, hvor du reserverede dit ophold, for at rette i din booking.
Hvorfor skal I bruge mit kreditkort, hvis jeg ikke betaler forud?
Når du booker en overnatning, trækker vi ikke penge fra dit kreditkort, før du ankommer til hotellet. Alligevel skal vi bruge oplysningerne, da vi stiller det som garanti for din booking og overnatning. Det betyder, at vi trækker et beløb på dit kreditkort, hvis du f.eks. ikke dukker op til den dag, du har booket din overnatning. En anden årsag til, at vi skal bruge dine kreditkortoplysninger er, at det stilles som garanti, hvis du i forbindelse med overnatning beskadiger hotellets ejendele.