Firmaaftaler

FIRMAAFTALER

Vi er porten til en hurtig og effektiv vej til din destination - gør rejsen nemmere.

FORRETNINGSGÆSTER FØLER SIG HJEMME

Hotel Østerport er det ideelle sted at overnatte for danske og internationale forretningsrejsende. Vi er utrolig glade for at se så mange tilbagevendende gæster, som besøger os regelmæssigt. Vores gæster skal føle sig hjemme, og det er en vigtig grund til at vælge at overnatte hos os. Hver eneste gæst har stor betydning for os. Hotel Østerport er et stand - alone hotel med 170 værelser med 7 forskellige værelses kategorier . Vores gæster oplever en personlig og nærværende service og føler sig som en del af vores hotelfamilie. Vi tager højde for individuelle præferencer med hensyn til værelsestype, betalingsmetode og de eventuelle ønsker, den enkelte gæst må have, hvis muligt. Hotel Østerport ligger lige over for Østerport Station, som gør det let og effektivt at komme til og fra hotellet. Samtidig ligger vi i det skønne Østerbrokvarter. Vi har Kastellet og Østre Anlæg som vore naboer. Begge er en uundværlig del af sightseeing i det smukke København.

VI ER HER FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

Er du klar til at garantere din virksomhed gode besparelser på hotelovernatning på Hotel Østerport? Vi hjælper dig gennem hele processen, så du kan være sikker på at få den mest attraktive løsning for netop din virksomhed. Hotel Østerport sørger for et hurtigt check-in ved din ankomst, så du derefter kan smide fødderne op og slappe af efter en lang arbejdsdag. Vi tilbyder kaffe/te på værelset til fri afbenyttelse og du kan starte morgendagen med at nyde din morgenmad i vores morgenmadsrestaurant. Når det passer for dig, tilbyder vi kolde forfriskninger i baren. På Hotel Østerport er stemningen hyggelig og nærværende og vi er der til at hjælpe dig hele døgnet rundt.

70 12 46 46

Kontakt venligst vores salgsafdeling, hvis du har spørgsmål omkring firmaaftaler eller generelle henvendelser.

rh@hotelosterport.com

Kontakt venligst vores salgsafdeling, hvis du har spørgsmål omkring firmaaftaler eller generelle henvendelser.

Kom forbi hotellet

Du kan finde os på Oslo Plads 5, 2100 København Ø. - lige overfor Østerport Station.

"This hotel has everything necessary as a base for exploring Copenhagen. It's about 15 minutes walk to the centre and the advantage is its location next door to the Osterport train and metro station, just across the road from Osterport station, which you can get to by train from the airport in 20 minutes. The staff are very helpful and assisted us with everything we requested and they will make you feel like family.
Mauro Scarparo

FACILITETER OG SERVICES

Som gæst hos os, kan du benytte dig af vores faciliteter og opleve en række fordele ved at bo hos os.

Gratis WiFi

Vi tilbyder gratis WiFi i alle værelser og alle offentlige områder.

Central beliggenhed

Hotel Østerport ligger lige overfor Østerport Station med S-tog og Metrostation, samt busforbindelser.

Skrivebord

Alle værelser er udstyret med skrivebord, stol og læselampe.

Fleksible bookinger

Annulleringsmuligheder ved brug af firmaaftalen er fleksible og tillader annullering helt frem til kl. 18.00 på ankomstdagen

Business center

Print dit boarding pass eller lav en reservation – lige ved siden af morgenmadsrestauranten.

Rensetøj

Muligt i specifikke tidsrum mod betaling. Spørg i receptionen.

Bo centralt i København. Book dit værelse i dag.