Fælledparken

Fælledparken

Besøg Fælledparken for unikke omgivelser.

Aktiviteter i Fælledparken

Fælledparken er for alle og er meget populær. Du kan både slappe af og nyde omgivelserne eller deltage i nogle af de mange fysiske aktiviteter. Løb en tur på løbestien, spil boldspil eller luft hunden i hundegården. Der bliver også leget i Tårnlegepladsen, trafiklegepladsen og solbadet.

Trafiklegepladsen i Fælledparken

Trafiklegepladsen er både for små og større børn. Her kan børnene lære at begå sig i trafikken. På legepladsen finder du alt, hvad du ellers ville finde ude på de rigtige veje. Alt fra lyssignaler, skilte, vejafmærkninger til cykelstier og benzintanke. Børnene kan slå sig løs på

Tårnlegepladsen i Fælledparken

På Østerbro finder du den Den interaktive Tårnlegeplads, som er blevet en meget populær legeplads og det er altid en succes at tage dine børn med her. Legepladsen er bygget op omkring miniature-versioner af Københavns mest kendte tårne – Vor Frelsers Kirke, Rundetårn, Marmorkirken, Rådhudset og Børstårnet.

Skaterpark i Fælledparken

I København finder du en af Nordeuropas bedste og største skaterparker på hele 4500m2. Der er plads til både øvede skatere og nybegyndere, så du er altid sikker på at der er en bane til dit niveau. BMX’ere og rulleskøjter kan også medbringes og bruges.

Book dit værelse i dag